Monimoto GPS Alarm System

Monimoto is de perfecte draadloze oplossing om uw voertuig weer terug te vinden wanneer deze ontvreemd is. Monimoto is een smart alarm systeem dat werkt met een GPS zender en een keyfob.
Wanneer de Monimoto 10 meter verwijderd is van de key zal deze op scherp worden gezet. Wordt het voertuig meegenomen of komt de GPS zender in beweging dan zal u gebeld worden. Kunt u de telefoon niet op nemen, dan zal u nogmaals worden gebeld, tevens ontvangt u een SMS bericht ter bevestiging. Via de geïnstalleerde app kunt u precies zien waar het voertuig zich bevindt en kunt u alarm slaan.

Monimoto is zeer gemakkelijk zelf te installeren en te monteren, hiervoor hoeft u niet naar een dure specialist te gaan. De Monimoto hoeft ook niet aangesloten te worden aan uw accu, deze heeft zijn eigen voeding bij zich en laat weten via de app als deze vervangen dient te worden. Om de Monimoto te laten bellen is er een SIM card meegeleverd. De enige bijkomende kosten om gebruik te maken van de SIM card zijn €3 in de maand of te wel €36 per jaar, waarvan de eerste twee maanden gratis.

Wil je de nieuwste firmware update uitvoeren https://support.monimoto.com/en/support/solutions/articles/27000035060-download-the-latest-firmware-0-10-5-66

Ga voor meer informatie naar www.monimoto.com